Stempel op maat

Een stempel op maat met jouw logo, naam of afbeelding er op? Wij maken het voor jou!

Spring binnen in onze winkel* of stuur ons een mailtje met je vraag op decoratiecoudenys@gmail.com

*Bij voorkeur op dinsdag- of vrijdagnamiddag (14u-18u), want dan is Aagje aanwezig en kan ze meteen je stempel samen met jou ontwerpen.

Al meer dan 10 jaar maken we stempels op maat

Hoe?

We hebben een eigen lasercutmachine waarmee we heel erg fijn en gedetailleerd logo’s/tekeningen/afbeeldingen/… kunnen uitwerken tot een stempel.

Een ambachtelijk proces

Het maken van een stempel op maat duurt 2-5 dagen

Lut en Aagje werken de gevraagde stempel uit in het tekenprogramma Illustrator. Een logo/tekening/afbeelding moet namelijk eerst vectorieel gemaakt worden voor we hem kunnen uitwerken tot een stempel. Dit om de beste afdrukkwaliteit van je stempel te bekomen.

De tekening wordt daarna gelasercut uit rubber – die we met de hand op maat uitknippen – en gegraveerd in een op maat gezaagd houtblokje. We bevestigen de rubber op het hout met speciale kleefmousse. De houten stempel wordt geschuurd en daarna vernist zodat hij goed beschermt is tegen vuil en water.

Hoeveel kost een stempel op maat?

De prijs van een stempel op maat hangt af van 2 factoren: de grootte van de stempel en het ontwerp. In de pdf hieronder kun je gedetailleerd bekijken hoeveel jouw stempel zou kosten.

De meeste klanten kiezen voor een grootte van stempel die tussen € 12,40 en € 24,00 kost

Wanneer is mijn stempel af?

Zoals je eerder kon lezen zijn onze stempels op maat puur handwerk. Aagje werkt elke week op dinsdag- en vrijdagnamiddag en maakt dan de stempels op maat.

Reken 7-10 werkdagen na bestelling alvorens je stempel klaar is. Indien je de stempel dringend nodig hebt, laat het ons weten, dan nemen we je stempel voor op ons ander werk. Dit is bespreekbaar.

Enkele voorbeelden

We mochten al heel wat mensen blij maken. Hieronder een greep uit wat we reeds maakten.